Breaking news

Nmecha op weg naar vertrek bij Anderlecht? "Ik denk dat het onmogelijk is"

Vercauteren baalt na Antwerp-STVV: Ik zag een gebrek aan ritme en tempo

Vercauteren baalt na Antwerp-STVV: "Ik zag een gebrek aan ritme en tempo"

Gepubliceerd: maandag 22 februari 2021 om 07:30ma 22-02-2021 om 07:30

Royal Antwerp FC heeft het nagelaten om een goede zaak te doen in de strijd om Play-Off 1. Tegen STVV kwam The Great Old niet verder dan een doelpuntloze wedstrijd. Frank Vercauteren was echter niet teleurgesteld in de wedstrijd van zijn team.

"Je hoopt natuurlijk op een beter resultaat en een betere prestatie. Maar eigenlijk beantwoordde deze match voor een groot deel aan onze verwachtingen", zei de Antwerp-coach in Het Nieuwsblad. "Ik zag een gebrek aan tempo, ritme en intensiteit, maar dat is niet onlogisch, drie dagen na een Europese match."

Dit weekend konden de concurrenten voor Play-Off 1 eveneens niet winnen, waardoor Vercauteren nog kan leven met het gelijkspel. "En tegen een stugge tegenstander als STVV. Uiteindelijk ben ik nog heel tevreden met het gelijkspel, want voor hetzelfde geld wordt dit zo'n wedstrijd die je ook nog verliest."

Vercauteren koos er tegen STVV niet voor om te roteren met het oog op de verplaatsing naar Rangers. "We hebben erover nagedacht, maar je kan ook niet elke week zeven à acht spelers veranderen, vind ik. Maar achteraf gezien was het voor sommigen inderdaad heel moeilijk om competitief te zijn. Daar gaan we in de toekomst rekening mee houden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Eindigt Antwerp tweede na de reguliere competitie?

(528 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws