Maakt Lukaku zijn droom waar?  Dit seizoen gaat het eindelijk lukken

Maakt Lukaku zijn droom waar? "Dit seizoen gaat het eindelijk lukken"

21-02-2021 22:00
3

Romelu Lukaku en Inter hebben met een duidelijk statement hun titelambities kracht bijgezet. AC Milan was zondagmiddag het slachtoffer, Inter staat nu vier punten los op kop in Italië. Fabio Capello denkt alvast dat het dit jaar eindelijk prijs zal zijn voor Lukaku.

Scoren doet Lukaku al zijn hele carrière lang aan de lopende band. De trofeeënkast oogt echter bijzonder leeg. Verder dan een landstitel met Anderlecht komt Lukaku niet als het op collectieve titels aankomt. Te weinig voor een spits van zijn kaliber. Volgens Fabio Capello komt daar dit jaar echter verandering in.

"Het is natuurlijk een beetje vreemd dat hij zo weinig heeft gewonnen. Je moet als speler natuurlijk ook wat geluk hebben met de ploegen waarvoor je speelt. Om titels te winnen moet je bij grote traditionele clubs spelen. Met Inter heeft Lukaku zo een club gevonden", aldus de ex-speler van onder meer Juventus en AC Milan in La Dernière Heure.

Capello denkt dan ook dat Lukaku dit seizoen zijn langverwachte droom zal waarmaken en eindelijk zijn eerste grote trofee gaat winnen. "Inter heeft een goed team en een uitstekende manager. Ik denk dat hij eindelijk zijn trofee zal winnen", is Capello duidelijk. "Ze zijn de topfavoriet voor de titel, zeker omdat ze ook geen krachten meer verspillen in Europa. Alle focus kan naar de titelstrijd gaan."