Van den Brom en Genk weer onderuit: ‘Als het tegenzit, zit alles tegen

Van den Brom en Genk weer onderuit: "‘Als het tegenzit, zit alles tegen"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 21:01zo 21-02-2021 om 21:01

John van den Brom en KRC Genk hebben opnieuw niet kunnen winnen. De Limburgers gingen op eigen veld onderuit tegen Beerschot (1-2). Genk kreeg nochtans meer dan genoeg kansen, maar een gebrek aan geluk en efficiëntie wringt hen de nek. Dat is alvast de analist van de coach.

"Er wordt al eens gezegd: als het tegenzit, zit alles tegen. Bij ons zit het tegen", vertelde Van den Brom na de nederlaag aan Het Laatste Nieuws. "Alle goals die de tegenstanders maken zijn wereldgoals,of toch vaak. We hebben ook heel veel ongeluk met strafschoppen en als je naar onszelf kijkt, zie je dat de bal er maar niet ingaat."

"Terwijl we uit een periode komen dat alles er wél in vloog. Er was die kopbal op de lat ook... Als je het hebt over pech, dan kan je deze gerust toevoegen aan het lijstje. Het is ons recent al veel overkomen. Dit is heel teleurstellend voor mijn jongens, zij hebben er alles aan gedaan om een goed resulaat neergezet. Op basis van wat ik hier dus net al zei."

“Mijn spelers moeten blijven geloven in zichzelf. We kunnen niet zeggen dat ze er niks aan gedaan hebben dus dat is goed. Nu zullen de komende dagen weer nodig zijn om hun moraal omhoog te halen. Vrijdag volgt al de volgende match, en da’s niet evident als je klap op klap op klap krijgt. Dat vraagt mentaal veel van hen", besloot Van den Brom.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws