AA Gent blijft in het sukkelstraatje: Natuurlijk kunnen we niet tevreden zijn

AA Gent blijft in het sukkelstraatje: "Natuurlijk kunnen we niet tevreden zijn"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 21:46zo 21-02-2021 om 21:46

KAA Gent blijft kwakkelen in de Jupiler Pro League. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck speelde vrijdagavond gelijk tegen KV Mechelen (1-1) en blijft daardoor hangen in de middenmoot van het klassement. Doelman Sinan Bolat is dan ook niet gelukkig, maar blijft stiekem drom van Play-Off 1.

"Natuurlijk kunnen we hier niet tevreden over zijn", vertelde Bolat aan Het Laatste Nieuws. "We weten zelf ook wel dat ons dit niet vooruit helpt, maar je moet steeds realistisch blijven. Als je die kansen van KV Mechelen ziet, moet je content zijn met dat punt. Één is beter dan geen. Meer kunnen we niet doen dan telkens voor die drie punten te gaan."

Volgend weekend is het opnieuw van moeten voor KAA Gent, maar dan komt met Club Brugge wel een absolute topper over de vloer. "Of er nu meer druk is? Elke week is er druk. Het is aan ons om die match van zondag tot een goed einde te brengen. We hebben in Brugge gewonnen, waarom zouden we het in eigen huis niet opnieuw kunnen doen? We kunnen ons alleszins geen puntenverlies meer veroorloven", besloot Bolat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws