Zulte Waregem wil meer na nieuwe overwinning: Niet flauw over doen

Zulte Waregem wil meer na nieuwe overwinning: "Niet flauw over doen"

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 19:40zo 21-02-2021 om 19:40

Zulte Waregem blijft maar klimmen in het klassement. Na de overwinning tegen Standard Luik (3-2) staat de ploeg van Franky Dury zesde in de Jupiler Pro League. De coach van Essevee windt er geen doekjes om. Hij wil meer.

"We hebben een goede wedstrijd gespeeld", vertelde Dury na de overwinning tegen Sporza. "Er zit hoe langer hoe meer volwassenheid en tactische flexibiliteit in de ploeg. Er was vandaag ook enorm veel werkkracht, met hoge pressing. We kregen wel twee doelpunten tegen die we normaal niet tegen krijgen, twee goals vanuit het niets. Maar ik ben blij dat we twee keer snel terugkomen."

"En dan die derde goal: de manier waarop Govea verticaal meters maakt door het centrum en dan de juiste pass geeft aan Bruno, daar wordt elke coach gelukkig van. Nu willen we meer, ik ga daar niet flauw over doen. We hebben nu weliswaar drie moeilijke matchen voor de boeg, maar we gaan er voluit voor gaan. We zien wel waar we uitkomen. Als je van de 17e plaats komt en je staat nu in de linkerkolom, dan speel je ontspannen. En dat kan een voordeel zijn", besloot Dury.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws