Inter zet titelambities kracht bij, Lukaku belangrijk met goal en assist

Inter zet titelambities kracht bij, Lukaku belangrijk met goal en assist

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 16:59zo 21-02-2021 om 16:59

De derby van Milaan is zondag een prooi geworden voor Inter. In San Siro leidde een ontketende Romelu Lukaku zijn ploeg naar een 0-3 zege, waardoor het gat tussen de nummers één en twee van de Serie A groeit naar vier punten.

De Milanese derby staat garant voor spektakel en dat was zondag niet anders, maar het was alleen Inter dat kwam opdagen. Na amper vijf minuten kwamen de 'bezoekers' in San Siro op een 0-1 voorsprong: Lautaro Martínez kopte feilloos binnen na een voorzet van Lukaku.

Na een uur spelen deelde Inter de genadeklap uit: wederom was Martínez de gevierde man. En even later werd het nog erger voor Milan. Na twee goals van Martínez was het nu Lukaku zelf die scoorde. De solo voorafgaand aan zijn goal was imponerend.

De Milanese derby was vervolgens gespeeld. Veelzeggend was de wissel van Zlatan, kort na de 0-3 van Lukaku. Het verschil op de ranglijst is nu vier punten in het voordeel van Inter. AS Roma en SS Lazio volgen op zeven punten, terwijl Juventus acht punten minder heeft, maar ook twee wedstrijden minder speelde.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws