Supporters van Charleroi sluiten de parking af na teleurstellende reeks

Supporters van Charleroi sluiten de parking af na teleurstellende reeks

21-02-2021 13:36
1

Sporting Charleroi kent de laatste weken een mindere periode, door het gelijkspel zaterdagavond op Waasland-Beveren lijkt de zekere Play Offs plaats van in de heenronde niet meer zo zeker. Dat zien ook de supporters van Charleroi die met een ludieke actie hun ontevredenheid uitten.

De Waalse ploegen kennen een moeielijk periode, de supporters van Moeskroen lieten zaterdagavond ook hun ongenoegen blijken door de spelersbus op te wachten na een nieuwe nederlaag. Ook in Charleroi is het alles behalve peis en vrede.

De Carolo's speelden zaterdagavond gelijk op het veld van rode lantaarn, Waasland-Beveren. En het kon nog erger ook want Massimo Bruno scoorde de gelijkmaker in de 91e minuut om een volledige blamage te voorkomen. Door dat gelijkspel valt Charleroi - tijdelijk - uit de top 8. Er staat nog een inhaalwedstrijd op het programma tegen Club Brugge. 

Voor de supporters van Charleroi was de maat vol. De Ultra’s besloten daarom zaterdagavond een signaal te sturen. Nog voor de spelersbus terug in Charleroi was aangekomen, hadden de fans de spelersparking vakkundig op slot gedaan met een hangslot. Gevolg: de wagens van spelers, trainers en bestuur stonden veilig achter slot en grendel, voor niemand bereikbaar.

Via de facebookpagina van de Ultra’s gaven ze uitleg over hun actie. "Dag mevrouw, zoals u hebt gemerkt is uw man (als speler, als lid van de sportieve staf of het bestuur) vannacht later dan verwacht thuisgekomen, als gevolg van een onvoorziene omstandigheid. Het goede nieuws: hij heeft uw nachtrust niet verstoord. Meneer heeft immers de kwaliteit discreet binnen te komen daar waar passie en engagement vereist zijn..."