Lepoint na verlies tegen Cercle: “We zullen ervoor vechten tot op het einde

Lepoint na verlies tegen Cercle: “We zullen ervoor vechten tot op het einde"

21-02-2021 09:33
2

Met het duel tussen Moeskroen en Cercle Brugge kregen we een heuse kelderkraker. Cercle trok uiteindelijk aan het langste eind en won de wedstrijd met 1-2, tot de grote teleurstelling van coach Jorge Simao.

De trainer van Moeskroen was na afloop van de partij teleurgesteld. "Ik ben teleurgesteld in het resultaat, maar niet in onze prestatie. We smeten ons deze wedstrijd, maar kregen er niets voor terug”, zegt hij op Sporza.

Hij was vooral tevreden van de tweede helft van zijn ploeg. “De tweede helft was goed. Wij wilden voetballen, Cercle ving ons op en rekende op de omschakeling." Simao geeft de strijd echter nog niet op. “Ik verwacht dat we deze mentaliteit in de volgende matchen kunnen brengen. We zullen blijven knokken."

Ook Christophe Lepoint was tevreden over de tweede helft. "De eerste helft speelden we te veel de lange bal, de tweede helft begonnen we pas echt te voetballen. Cercle bracht weinig op de mat, maar via de counter maken ze de 0-2 en beslissen ze de wedstrijd." Lepoint beseft ook dat dit een zeer belangrijke wedstrijd was voor hen. "Het was misschien de belangrijkste match van het seizoen. We kunnen zes punten voorkomen op Cercle, dat doen we niet. Nu zitten we in een slechte situatie, maar er zijn nog zeven matchen waarin veel punten te verdienen zijn. We zullen ervoor vechten tot op het einde."

De volgende speeldag wordt Moeskroen verwacht op het Kiel. Dan zal het in de strijd tegen degradatie iets moeten proberen te rapen tegen Beerschot. Eerder dit seizoen slaagde Moeskroen daar al in. In de heenronde versloeg het Beerschot met 3-1. Al zullen de Ratten wel uit zijn op revanche.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie