Blessin (KV Oostende) na gelijkspel tegen Eupen: “We zijn tevreden met een punt”

Blessin (KV Oostende) na gelijkspel tegen Eupen: “We zijn tevreden met een punt”

21-02-2021 09:00
1

Het duel tussen KAS Eupen en KV Oostende van zaterdagavond vond geen winnaar en eindigde op een 1-1 gelijkspel. KV Oostende liet zo kostbare punten liggen in de strijd om Play-Off 1, al kon KVO-coach Alexander Blessin wel leven met de puntendeling.

Blessin had na de wedstrijd een uitleg voor de puntendeling van zijn ploeg. “We hebben een drukke week achter de rug en dat zag je ook wel wat. Er waren niet echt grote kansen, dus we zijn tevreden met een punt", luidt zijn reactie bij Sporza. KVO leek na de treffer van Andrew Hjulsager lange tijd op weg naar de overwinning. Tot Amara Baby in de slotfase nog de gelijkmaker wist te scoren voor Eupen. "Het is natuurlijk frustrerend dat we de tegentreffer zo laat slikken, maar Eupen is zeker geen slechte ploeg”, besluit Blessin.

Ook Brecht Capon kon zich vinden in de puntendeling. "Als we eerlijk zijn, is dit wel de juiste uitslag. Na een drukke periode waren we misschien wel iets minder scherp, maar met onze inzet hebben we dat goed gemaakt”, verklaart Capon. Net zoals zijn coach wijst hij naar de drukke periode. KVO speelde immers midweeks nog een inhaalwedstrijd tegen Genk. KVO moest zaterdagavond overigens zonder sterkhouder Sakala doen. “Het ontbreken van Sakala was natuurlijk wel een aderlating, maar iedereen heeft vandaag zijn best gedaan”, besluit Capon.

KVO ontvangt volgend weekend KV Mechelen. Een belangrijke match waar het zal moeten proberen om weer aan te knopen met een driepunter als het aanspraak wil blijven maken op Play-Off 1. Makkelijk zal het zeker niet worden, want mits een overwinning tegen KVO komt KV Mechelen op gelijke hoogte van de kustboys.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie