Vriend Kagé veroordeelt Vanden Borre: 'Had hij niet mogen zeggen over Anderlecht'

Vriend Kagé veroordeelt Vanden Borre: 'Had hij niet mogen zeggen over Anderlecht'

20-02-2021 21:45

Anthony Vanden Borre lijkt zijn laatste kans bij RSC Anderlecht helemaal verknald te hebben en moet vertrekken bij de club. Inmiddels heeft zowat iedereen het opgegeven in Vanden Borre. Ook goede vriend Hervé Kagé vindt dat Vanden Borre in de fout ging.

Bij La Dernière Heure laat Kagé zich ook kritisch uit over het gedrag van Vanden Borre. "Anthony mag niet vergeten wat hij heeft in Anderlecht. Hij mag er in prachtige omstandigheden trainen, dat is een heel andere situatie dan andere clubloze spelers zoals mij", klinkt het.

Vanden Borre liet zich onder andere zeer kritisch uit over paars-wit. Niet terecht, oordeelt Kagé. "Ik snap dat er een beetje frustratie was dat hij niet speelde na zoveel inspanningen, maar hij had zo geen interview mogen geven over Anderlecht. Dat heb ik hem ook gezegd", aldus Kagé.

Inmiddels is Vanden Borre weer terug bij Anderlecht, maar lijkt zijn verhaal bij de club wel voorbij. "Hij trainde al terug, maar hij moet ook praten met de mensen die hij viseerde. Ik hoop dat Anthony en Vincent (Kompany, nvdr.) hier uit kunnen geraken", besluit Kagé.