Ik miste bij Club Brugge het familiale gevoel zoals er bij Cercle is

"Ik miste bij Club Brugge het familiale gevoel zoals er bij Cercle is"

20-02-2021 21:30
17

Bij Club Brugge probeert men steeds vaker jongens van eigen bodem te brengen en kregen onder andere Charles De Ketelaere, Ignace Van der Brempt en Maxim De Cuyper speelminuten. In tussentijd zag het met Olivier Deman wel een ex-jeugdproduct debuteren op het hoogste niveau.

Deman kwam in het verleden nog uit voor Club Brugge, maar koos voor een terugkeer naar Cercle Brugge. Bij de Vereniging kon hij inmiddels ook debuteren. Deman legt nu uit waarom hij uiteindelijk besloot om Club Brugge te verlaten.

"Ik miste bij Club wel het familiale zoals het bij Cercle altijd geweest is en zal zijn", zegt hij op de officiële kanalen van Cercle. "Op Club was alles vrij individueel. Meer de “ieder voor zich” mentaliteit", aldus Deman.

"Bij Club had ik ook veel blessures. Van op training! Breuken, trappen incasseren, enz… Voor hetzelfde geld kon het bij Club hetzelfde verhaal geweest zijn. De doorstroming bij Club is op dit moment ook niet slecht, maar ik denk dat ik op dat ogenblik de beste keuze heb gemaakt", besluit Deman.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie