Brys: “Met veel respect, maar zonder enige angst naar Brugge”

Brys: “Met veel respect, maar zonder enige angst naar Brugge”

20-02-2021 16:30 Laatste update: 16:37
0

Maandagavond ontvangt Club Brugge revelatie Oud-Heverlee Leuven in het Jan Breydelstadion. In de heenronde wist OHL de drie punten thuis te houden en versloegen ze Club Brugge met 2-1. Moest OHL erin slagen iets te rapen op het veld van Club zou dit de eerste keer in zijn bestaan zijn dat dit lukt.

Beide ploegen zullen maandagavond wel gehavend aan de partij beginnen. Club Brugge zit met verschillende coronagevallen en ook OHL moet twee basisspelers missen. Kristiyan Malinov is geschorst en Mathieu Maertens is geblesseerd. Marc Brys zal dus ook wat moeten puzzelen aan zijn ploeg. Met Thibault Vlietinck en Siebe Schrijvers in de kern kan hij wel rekenen op twee jongens die het Brugse huis vanbinnen en vanbuiten kennen. “Ik heb met allebei gesproken en hen gevraagd maandag vooral hun ding te doen binnen het geheel. Zo kunnen zij het team het beste helpen”, vertelt Brys op de site van OHL.

Brys verwacht maandag wel een heel andere wedstrijd dan die in de heenronde. Toen ze met 2-1 wonnen van Club Brugge. “Brugge zit in een fantastische flow en is op dit moment veruit de beste ploeg van België. Zonder enige discussie. We staan dus voor een grote uitdaging”, aldus Brys. De coach van OHL denkt ook dat de Bruggelingen op zoek zullen gaan naar een snelle goal. Om op die manier de zaakjes snel op orde te hebben met het oog op de terugwedstrijd in de Europa League.

Brys geeft ook aan dat ze niets te verliezen hebben op Jan Breydel. “Met onze eigen wapens zullen we op het veld van Club proberen een resultaat te boeken. We zakken dan ook met veel respect af naar Brugge. Maar zeker niet met angst”, besluit Brys. Het is duidelijk dat OHL de punten niet cadeau zal doen aan Club Brugge.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie