Gerkens laat zich uit over Rode Duivels: “Daar heb ik nooit van wakker gelegen”

Gerkens laat zich uit over Rode Duivels: “Daar heb ik nooit van wakker gelegen”

Gepubliceerd: zaterdag 20 februari 2021 om 14:26za 20-02-2021 om 14:26

Pieter Gerkens doet het naar behoren bij Royal Antwerp en onder toeziend oog van bondscoach Roberto Martinez scoorde hij ook in de derby tegen Beerschot. Toch blijft Gerkens realistisch.

“Roberto Martinez geeft jongens uit de Jupiler Pro League kansen, maar ik denk dat hij genoeg opties heeft waaruit hij kan kiezen. (lacht) Van de Rode Duivels heb ik nooit wakker gelegen. Ook van de beloftecategorie heb ik destijds nauwelijks geproefd (Gerkens speelde één oefeninterland tegen Noorwegen in 2014, nvdr.). Het belangrijkste is spelen bij mijn club en fit blijven”, citeert Het Belang van Limburg Gerkens.

Bij Antwerp voelt Gerkens zich weer helemaal in zijn sas. “In mijn STVV-periode woonde ik nog thuis en speelde ik in mijn vertrouwde omgeving. Maar daarnaast zie ik zeker gelijkenissen met toen. Ik ervaar bij Antwerp opnieuw het familiegevoel dat ik bij Anderlecht wat miste. Ook met de clubmedewerkers, die zich dagelijks over ons ontfermen, kan ik opnieuw in mijn moedertaal spreken. En dat is fijn.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws