KAA Gent met geslepen messen tegen Club Brugge: Heel belangrijke match

KAA Gent met geslepen messen tegen Club Brugge: "Heel belangrijke match"

20-02-2021 13:44
60

KAA Gent en KV Mechelen vonden vrijdagavond geen winnaar en speelden met 1-1 gelijk. Play-Off 1 halen was al bijzonder moeilijk voor de Buffalo's, maar lijkt nu bijna onmogelijk geworden te zijn. Dat weet ook Niklas Dorsch.

"Hier schieten we weinig mee op", reageert Dorsch op de officiële kanalen van Gent. "We kwamen naar hier met veel vertrouwen, ook al wisten we dat dit een moeilijke match ging worden. KV Mechelen is een goeie ploeg, dat hebben ze de afgelopen weken al bewezen. Maar nu waren we niet efficiënt genoeg om de overwinning te pakken. Een zuur gelijkspel, dat was het zeker", aldus Dorsch.

Dorsch blijft echter optimistisch. "Toch zie ik progressie in deze ploeg. De laatste wedstrijden lopen gewoon veel beter. En zoals ik zei, dat vertrouwen nemen we mee naar de volgende wedstrijden. Dat zal nodig zijn want zondag volgt de topper tegen Club Brugge", geeft hij aan.

Voor Dorsch is die wedstrijd ook meteen een partij waarin punten gepakt moeten worden. "Een heel belangrijke match. Maar als we even goed kunnen doen als de vorige wedstrijd tegen hen, waar we 0-1 wonnen, dan zou dat mooi zijn. Dan zouden we eventueel omhoog kunnen kijken, maar dat is momenteel nog niet aan de orde", besluit Dorsch.