Je kan de werkethiek van Dirar vergelijken met die van Ronaldo en Ibrahimovic

"Je kan de werkethiek van Dirar vergelijken met die van Ronaldo en Ibrahimovic"

20-02-2021 12:02
11

Door de felle corona-uitbraak bij Club Brugge werd Nabil Dirar op bezoek bij Dynamo Kiev plots voor de leeuwen gegooid. De Marokkaanse veteraan hield zich uitstekend staande en zorgde mee voor het deugddoende 1-1-gelijkspel. Zaakwaarnemer Fouad Ben Kouider is niet verbaasd over de meerwaarde van Dirar.

"Nabil was zelf ook best tevreden met zijn prestatie", geeft de makelaar van Dirar aan bij Het Laatste Nieuws. "Hij was blij dat-ie nog eens een wedstrijd
mocht spelen, had zich ook geamuseerd. Maar dit is natuurlijk nog maar het begin - Nabil is nog geen honderd procent. Hij kan nog veel beter."

Dat hij in een half jaar nauwelijks aan speelminuten toekwam, viel in Kiev niet te merken. Dirar maalde zijn kilometers als vanouds. "Dat verrast me niet", vertelt Ben Kouider. "Nabil leeft als een prof. Je kan zijn werkethiek vergelijken met die van Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic."

"Drie keer per dag traint hij - hij kan niet zonder. Daarom vergelijk ik hem met Ibra en zo. Het strakke regime dat Nabil hanteert, met oefeningen in de fitness, buiten en in de zaal, da's gewoonweg chapeau. En dan hebben we het nog niet over zijn evenwichtige levensstijl. Nabil kent zijn lichaam heel goed en kan nog lang mee", klinkt het positief.