'Sevilla heeft geld nodig en kan Ocampos kwijtraken aan Engelse grootmacht'

'Sevilla heeft geld nodig en kan Ocampos kwijtraken aan Engelse grootmacht'

Gepubliceerd: zaterdag 20 februari 2021 om 11:51za 20-02-2021 om 11:51

Sevilla moet na dit seizoen één of meerdere topspelers verkopen om niet in de financiële problemen te komen en Liverpool hoopt daarvan te kunnen profiteren. The Reds zijn volgens Spaanse media in de race om Lucas Ocampos over te nemen.

Ocampos is de belangrijkste aanvaller van Sevilla en daarom heeft de club een ontsnappingsclausule van 65 miljoen euro in zijn contract vastgelegd. Dat schrijft La Razón. Of Liverpool dat bedrag wil gaan betalen is nog onduidelijk, maar zeker is wel dat Jürgen Klopp een oogje heeft op de Argentijnse smaakmaker van de club uit Andalusië.

Sevilla haalde de vleugelaanvaller in de zomer van 2019 op bij Olympique Marseille en kreeg daar geen spijt van. Vorig seizoen was hij goed voor veertien doelpunten in 33 competitiewedstrijden en ook dit seizoen heeft hij al vier doelpunten gemaakt. Met zijn creativiteit en gevaar is hij zeer belangrijk voor de club waar ook Luuk de Jong onder contract staat.

Liverpool zoekt voor volgend seizoen naar nieuwe aanvallers omdat de kans bestaat dat Sadio Mané en Mo Salah de club gaan verlaten. Als het Ocampos daadwerkelijk haalt, stijgt de kans dat Oussama Idrissi volgend seizoen weer een toekomst heeft bij Sevilla. De vleugelaanvaller is nu verhuurd aan Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws