Smaakmaker van Eupen schenkt klare wijn: Mijn enige doel is om hier te blijven

Smaakmaker van Eupen schenkt klare wijn: "Mijn enige doel is om hier te blijven"

20-02-2021 11:40
3

KAS Eupen kan op beide oren slapen: als het van Smail Prevljak afhangt, gaat hij nergens heen! De topschutter van de club benadrukt dat hij zich perfect in zijn sas voelt in de Oostkantons.

In een interview met L'Avenir laat Prevljak er geen twijfel over bestaan. "Ik heb geen andere doelstelling dan bij Eupen te blijven", is de Bosnische prijsschutter zonneklaar. Die uitspraak moet andere clubs de moeite ontnemen om contact op te nemen met de club en/of speler. Het zou niet verbazend zijn mochten enkele teams uit de Jupiler Pro League al geïnformeerd hebben naar hem.

Prevljak doet het namelijk uitstekend bij de Panda's. Dit seizoen zit hij al aan twaalf doelpunten. Geen enkele Eupenaar kan betere statistieken voorleggen. Daarmee heeft de Bosniër zijn elftal naar een min of meer geruststellende plek in het klassement geloodst. Eupen zit ook in de kwartfinales van de Croky Cup. Prevljak heeft nog een contract tot medio 2023, dus als er tóch nog een transfer uit de bus zou komen, krijgt de club in ieder geval boter bij de vis.