Mechelen en Gent doen slechte zaak met het oog op Play-Off 1

19-02-2021 22:34
20

KV Mechelen en KAA Gent hebben vrijdagavond de punten gedeeeld. In het AFAS Stadion eindigde het duel tussen de twee op een 1-1 gelijkspel. In de strijd om Play-Off 1 schieten beide ploegen amper op met één punt.

Het vuurwerk was er in het AFAS Stadion vooral in de eerste helft. Na iets meer dan een kwartier stond de eindstand ook al vast. Na amper tien minuten opende Yaremchuk de score. Niangbo raakte eerst niet voorbij Thoelen, maar in de herneming was het wel raak voor de bezoekers. Nog geen vijf minuten later hing Storm de bordjes weer in evenwicht.

Het eerste halfuur in Mechelen stond bol van de kansen. De eerste helft was voetballend gezien geslaagd. Helaas kreeg dat na de pauze geen vervolg. In de tweede periode viel Vadis in. Hij speelde daardoor zijn honderdste match in het shirt van de Buffalo's. Het was een van de weinige hoogtepunten na de pauze.

Aan de stand veranderde er niets meer. Mechelen springt nu wel naar plaats zeven en telt veertig punten. Dat blijven er drie meer dan KAA Gent dat twaalfde staat. Oostende staat voorlopig vierde met twee punten dan Malinwa. Oostende komt dit weekend wel nog in actie tegen KAS Eupen.