Okereke is geen meerwaarde voor het eerste elftal van Club Brugge

"Okereke is geen meerwaarde voor het eerste elftal van Club Brugge"

19-02-2021 20:31
15

Club Brugge kon afgelopen donderdag overtuigen met een knap gelijkspel tegen Dinamo Kiev. Heel wat jongens van Club Brugge blonken uit in die partij, maar één speler stelde Filip Joos teleur.

Zo vond de commentator dat David Okereke niet kon overtuigen. "Voor het eerste elftal is hij geen meerwaarde, dat kunnen we ondertussen wel zeggen", zegt Joos bij de Facebook-live van Sporza.

"Hij doet elke keer ongelooflijk zijn best en ik denk ook dat het een zeer positieve gast is binnen de groep. Ik snap dus wel dat hij er nog altijd zit. Maar die hoge verwachtingen na zijn eerste wedstrijden kan hij niet waarmaken", geeft Joos aan.

Concurrent Youssouph Badji kon Joos wel overtuigen. De Senegalees wordt gezien als een groot talent, maar moet zich tevreden stellen met invalbeurten. "Hij wordt momenteel wat gebarreerd door Bas Dost en de jacht op trofeeën. Wat ik ook snap. Maar van hem heb ik toch al dingen gezien waarvan ik denk: 'dat wordt een goeie'. In Badji geloof ik meer dan in Okereke", besluit Joos.