Rangers-coach Gerrard blijft op zijn hoede: “Antwerp kan alles nog rechttrekken”

Rangers-coach Gerrard blijft op zijn hoede: “Antwerp kan alles nog rechttrekken”

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2021 om 18:13vr 19-02-2021 om 18:13

Laatste update: vrijdag 19 februari 2021 om 18:14vr 19-02-2021 om 18:14

Antwerp verloor met 3-4 van Rangers in de Europa League na een knotsgekke partij. Een goede uitgangspositie voor Steven Gerrard en zijn manschappen, maar de voormalige middenvelder van Liverpool is er nog niet gerust in.

Antwerp kon drie keer scoren tegen Rangers, dat gebeurt dit seizoen niet veel. “Het moet achteraan een pak beter volgende week Antwerp kan anders alles nog rechttrekken. Het was een ‘crazy game’ vandaag. Voor de toeschouwers was het een erg leuke partij. En we zijn natuurlijk blij met de overwinning, maar er moet nog veel beter. Aanvallend was het bij beide teams top, verdedigend een pak minder. Daar moeten we aan werken voor volgende week.”

“Maar het is hier niet makkelijk om te winnen. Tottenham heeft hier voor Nieuwjaar verloren. Mijn jongens verdienen dus wel ‘credits’. Ik heb ze na afloop in de kleedkamer ook geprezen. Ze hebben gestreden. Dat kan ik ze niet verwijten. Antwerp heeft volgende week twee goals nodig, maar ze hebben er vandaag drie gemaakt. Ze kunnen het dus. Als we beter verdedigen volgende week heb ik er vertrouwen in”, citeert Het Laatste Nieuws.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws