Club Brugge mag hopen op jackpot: 'Buitenlandse topclubs strijden om Kossounou'

Club Brugge mag hopen op jackpot: 'Buitenlandse topclubs strijden om Kossounou'

19-02-2021 15:45 Laatste update: 20:09
28

Club Brugge kon donderdag rekenen op een sterke Odilon Kossounou, die alweer wist te overtuigen voor Blauw-Zwart. De Ivoriaan is inmiddels helemaal doorgebroken bij de landskampioen en dat is ook de buitenlandse clubs niet ontgaan.

De amper twintigjarig Ivoriaan is inmiddels een basispion bij Club Brugge en speelde ook al mee met het nationale elftal van Ivoorkust. Inmiddels staat hij al op het verlanglijstje van heel wat buitenlandse clubs, zo weet men bij 90 Min.

Het medium geeft aan dat de twee Milanese ploegen, AC Milan en Inter Milan, hem hoog op het verlanglijstje hebben staan. Zij zijn echter niet de enige clubs die interesse tonen, want ook ploegen uit de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division hebben het vizier gericht op Kossounou.

Bij Club Brugge mag men dus stilaan ook beginnen hopen op de absolute jackpot voor Kossounou. De Ivoriaan werd na amper een handvol matchen voor maar liefst vier miljoen euro weggeplukt bij het Zweedse Hammarby, maar is daar volgens transfermarkt nu al het dubbele van waard. Al zal men bij Club Brugge ongetwijfeld een veelvoud van die som verlangen voor de talentvolle verdediger.