Speler Club Brugge valt uit de toon: 'Gebrek aan vertrouwen en kwaliteit'

Speler Club Brugge valt uit de toon: 'Gebrek aan vertrouwen en kwaliteit'

19-02-2021 15:15
12

Club Brugge wist donderdag een goed resultaat neer te zetten tegen Dinamo Kiev en wist te overtuigen. Vrijwel de hele ploeg speelde een goede partij, maar één speler viel uit de boot.

Door de afwezigheid van Hans Vanaken en Noa Lang kreeg David Okereke opnieuw een kans om zich in de kijker te spelen. Dat deed de Nigeriaan echter niet. Hij was misschien wel de minste op het plein en werd dan ook voortijdig naar de kant gehaald.

Bij Het Nieuwsblad was men absoluut niet onder de indruk van Okereke. Hij werd als enige Bruggeling gebuisd en kreeg een vier op tien. 'Duidelijk gebrek aan vertrouwen – en misschien ook kwaliteit', schreef men. Ook bij L'Avenir kreeg hij amper een 5 op 10. Ook La Derniéure Heure vindt men Okereke geen vervanger voor Lang. 'Hij is geen vleugelspeler', klinkt het.

Zo blijft Okereke ook sukkelen bij Club Brugge. De recordtransfer van Blauw-Zwart is voornamelijk invaller geworden bij de Bruggelingen en speelde amper 935 minuten mee. Omgerekend iets meer dan tien volledige wedstrijden. Daarin kon hij vier keer scoren.