Ik heb geen goed gevoel overgehouden aan mijn periode bij Antwerp

"Ik heb geen goed gevoel overgehouden aan mijn periode bij Antwerp"

19-02-2021 12:00 Laatste update: 12:13

Antwerp speelt komende zondag tegen STVV. De Truienaars hebben verdediger Junior Pius geleend van Antwerp. De Nigeriaan maakt duidelijk dat hij een wrang gevoel overhoudt aan zijn periode op de Bosuil. 

"Ik hou er geen goed gevoel aan over, dat klopt", aldus Pius bij Het Belang Van Limburg. "Ik wil zondag graag spelen om hun ongelijk te bewijzen. Maar ik neem niemand bij Antwerp iets kwalijk. Ik had nood aan een nieuwe omgeving. Bij STVV heb ik die gevonden. De groep heeft me fantastisch opgevangen, als een familie. Nu wil ik de coach overtuigen."

Pius wil nu vooral niet meer te veel op de bank zitten. "Nee, dan had ik net zo goed bij Antwerp kunnen blijven. Ik had ook opties in Frankrijk, maar mijn verhaal in België is nog niet af. Deze harde competitie is me op het lijf geschreven."

Pius is terug topfit na heel wat blessureleed. "Ik heb de kruisbanden van mijn beide knieën gescheurd. Ik ken voetballers die voor minder hun schoenen aan de haak hingen. Maar ik geef nooit op. Ik ben aan deze uitdaging begonnen en wil die ook afmaken."