Ik zou een Club Brugge - Ajax willen zien in de volgende ronde

"Ik zou een Club Brugge - Ajax willen zien in de volgende ronde"

19-02-2021 11:30
30

Club Brugge heeft volgende week een uitstekende uitgangspositie tegen Dynamo Kiev na de 1-1 in Oekraïne. Filip Joos droomt al verder, onder meer over Ajax

Joos bouwt wel nog wat voorbehoud in. "Als je 0-1 zou achter komen, sluipt er misschien wel een soort paniek in. Maar na wat we vandaag gezien hebben, is het niet alsof Dynamo Kiev plots vleugels gaat krijgen. Je mag er niet uit tegen het kaliber van Kiev en ik denk dat die stap wel gezet is."

Club mag dus dromen van een mooi Europees avontuur. "De kwartfinale van 2015 herhalen zou al fantastisch zijn", zo geeft Joos aan bij Sporza. "Maar als je nu ineens Manchester United voor de kiezen krijgt, dan is de kans wel groot dat je eruit gaat. Ik heb in mijn hoofd Club Brugge-Ajax! Laat dat gebeuren, want dat wil iedereen toch zien.”

Ajax zorgde donderdag voor een ommekeer tegen het Lille van Jonathan David (ex-KAA Gent). De Amsterdammers kwamen 1-0 achter, maar gingen nog winnen met 1-2 en staan dus al met anderhalf been in de volgende ronde.