Vanhaezebrouck looft ex-speler: KAA Gent kan hem nu beter gebruiken

Vanhaezebrouck looft ex-speler: "KAA Gent kan hem nu beter gebruiken"

Gepubliceerd: vrijdag 19 februari 2021 om 10:00vr 19-02-2021 om 10:00

KAA Gent speelt vrijdagavond al tegen KV Mechelen. Hein Vanhaezebrouck kijkt dan ook zijn ex-speler Rob Schoofs in de ogen. Die kon niet slagen bij KAA Gent, maar is nu wel een belangrijke pion in Mechelen. 

"Rob is goed geëvolueerd", bevestigt Vanhaezebrouck bij Gazet Van Antwerpen. "Hij is niet toevallig kapitein geworden in Mechelen. Hij speelt er een heel belangrijke rol en is heel ­aanwezig in hun wedstrijden. Misschien dat we Schoofs nu meer kunnen gebruiken dan vier jaar geleden. Hij is nu duidelijk rijper en sterker en hij heeft ­natuurlijk ook nog zijn goede traptechniek."

Vanhaezebrouck heeft ook respect voor collega Wouter Vrancken. "Ik vind dat hij een mooi verhaal aan het schrijven is bij KV Mechelen. Kampioen in tweede klasse, bekerfinale gewonnen ­tegen Gent, vorig seizoen sterk gepresteerd als promovendus en nu hebben ze zich knap herpakt na een moeilijke start."

Vanhaezebrouck vindt hem dan ook een onderschatte coach. "Vrancken grijpt voor mij onterecht net naast de positieve commentaren. Je ziet zijn naam niet terug in de eindejaarslijstjes, terwijl hij toch al meerdere jaren goeie resultaten boekt. Voor mij is KV Mechelen een heel leuke en complementaire ploeg."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws