Veel vraagtekens bij KV Mechelen: Het is afwachten hoe hij reageert

Veel vraagtekens bij KV Mechelen: "Het is afwachten hoe hij reageert"

Gepubliceerd: donderdag 18 februari 2021 om 21:29do 18-02-2021 om 21:29

KV Mechelen opent vrijdagavond de 27e speeldag tegen KAA Gent. Coach Wouter Vrancken zit echter nog met een pak vraagtekens. Sandy Walsh, Marian Shved en kapitein Joachim Van Damme zijn nog altijd op de sukkel.

Walsh stapte woensdag van het trainingsveld nadat hij opnieuw last kreeg van de hamstring. "Vandaag heeft hij weer meegetraind. Hij kon ook gewoon kracht zetten. De hoop is er dat hij inzetbaar zal zijn", vertelde Vrancken aan Het Nieuwsblad. "Alleen is het afwachten hoe hij reageert op de training van vandaag. Ik heb er vertrouwen in, maar je weet nooit."

Shved zou volgende week opnieuw beschikbaar zijn. Voor Van Damme is er nog geen tijdslijn. "Hij gaat na het weekend opdrijven en kijken wat het geeft. Bij hem gaat het om een zeurende blessure die niet kan genezen zonder echt rust te nemen. Met ons drukke programma was dat onmogelijk. Het was iedere keer weer oplappen en recupereren maar nu is ook dat niet meer mogelijk. Het is afwachten hoe hij zich volgende week voelt", besloot Vrancken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws