Gent-coach Vanhaezebrouck ziet veel spelers terugkeren: Het is nog afwachten

Gent-coach Vanhaezebrouck ziet veel spelers terugkeren: "Het is nog afwachten"

18-02-2021 21:13
8

De ziekenboeg van KAA Gent is stilaan leeg. Naast Vadis Odjidja en Tarik Tissoudali komt ook Giorgi Chakvetadze stilaan opnieuw in aanmerking voor een selectie. Dat maakt van Hein Vanhaezebrouck een tevreden coach.

"Eén van de redenen waarom we in mijn periode niet meer punten halen, is toch dat we het in de laatste 25 meter niet beter deden", vertelde de coach van Gent aan Het Nieuwsblad. "Naast Vadis heb je nu met Tissoudali nog iemand die perfect weet waar te lopen en het verschil kan maken. Het is nog even afwachten of zij in Mechelen al kunnen starten. De bedoeling is om hen er ook bij te houden, zodat we niemand zien uitvallen in die eindsprint die voor ons belangrijk zal zijn."

Gent heeft zichzelf dit seizoen al meermaals in de voet geschoten. Vanhaezebrouck hoopt daar een einde aan te kunnen maken."Als je ziet waar we allemaal punten te grabbel hebben gegooid", vervolgde hij. "Begin nu ook wel niet over die match tegen Eupen want we moeten vooral naar onszelf kijken. We zijn ondertussen toch hopelijk ook net iets efficiënter geworden."