Vanderhaeghe en Cercle staan voor belangrijke matchen: Over de limiet gaan

Vanderhaeghe en Cercle staan voor belangrijke matchen: "Over de limiet gaan"

18-02-2021 20:56
2

Cercle Brugge komt stilaan in de periode van de waarheid. De ploeg van Yves Vanderhaeghe heeft dringend punten nodig in staat voor een belangrijk tweelijk. Cercle speelt zaterdag tegen Moeskroen en volgende week tegen Waasland-Beveren.

Vanderhaeghe zit een positieve evolutie bij z'n ploeg en gelooft er alvast in. "De organisatie stond goed tegen Anderlecht (0-0, red.), we kregen ook de beste kansen en waren het dichtst bij de zege", vertelde de opvolger van Paul Clement aan Het Nieuwsblad. "Een paar jongens zoals Decostere en Vanhoutte keren nu terug en dat is positief. Toch zal ik niet zoveel veranderen en dit vooral omdat het tegen Anderlecht juist zo goed stond."

"In elk geval weten we nu waar we aan toe zijn. Dit is een jonge groep en soms zie ik op training dat we ze nog niet allemaal mee hebben in het verhaal. Het mag soms nog wat scherper want als we een resultaat willen neerzetten de komende weken zal er moeten geknokt worden voor elke meter. Ze zullen meer dan ooit de duels moeten aangaan en misschien soms ook wat over de limiet moeten gaan", besloot Vanderhaeghe.