Mechele is de held bij Club Brugge: Hebben bijna niets weggegeven

Mechele is de held bij Club Brugge: "Hebben bijna niets weggegeven"

18-02-2021 18:30
21

Brandon Mechele was donderdag aan het feest in Kiev. Hij maakte de belangrijke 1-1 tegen Dynamo, al zat hij wel verveeld met de 1-0 van de thuisploeg. 

"Hun spits hield me vast, ik kon er niet meer langs", vertelt hij aan Sporza. "We hadden ons misschien beter moeten opstellen, want ik stond daar met twee man. Als we beter gepositioneerd hadden gestaan, dan was de goal er niet geweest. We stonden goed als team, we hebben zo goed als niets weggegeven. Ik geef een pluim aan het team. Jammer dat ze op dat ene moment konden scoren."

Mechele zette het zelf recht met een goal op corner. "Het is een belangrijk doelpunt voor het team, zeker mooi meegenomen. Die bal komt op het goede moment, mijn timing zat goed. Ik heb de keeper niet uit zijn goal zien staan, ik heb daar niet op gelet", vertelt Mechele eerlijk.

Voor volgende week heeft Mechele veel vertrouwen. "Ik had het gevoel dat we de betere ploeg waren. In de eerste helft moesten we wat meer durf hebben aan de bal. Als we dat kunnen meepakken naar volgende week, doen we een mooie zaak. Angst voor corona? Het was geen ideale voorbereiding, maar tijdens de wedstrijd ben je er niet mee bezig en ga je er vol voor.