Toen ik binnenkwam bij AC Milan, vroeg Zlatan of ik de pizzaman was

"Toen ik binnenkwam bij AC Milan, vroeg Zlatan of ik de pizzaman was"

18-02-2021 18:10
4

Jens Petter Hauge vertrok in oktober vorig jaar van FK Bodø/Glimt naar AC Milan. Hij werd in zijn eerste periode bij de Italiaanse club meteen op zijn plaats gezet door Zlatan Ibrahimovic. Hauge geeft aan dat Zlatan het maar raar vond dat hij met een petje op de kleedkamer inkwam.

In een uitgebreid interview met CBS Sports geeft Hauge aan dat hij goed op kan schieten met de ervaren Zlatan. "Op een dag kwam in de kleedkamer van Milan inlopen met een petje op. Zlatan vroeg me of ik een pizzabezorger of een voetbalspeler was. Ik houd van mensen die grappen maken en Zlatan heeft me tot nu toe gigantisch geholpen met de Italiaanse taal", aldus de 21-jarige Hauge. 

Voor zijn transfer naar Milan won Hauge eerst nog wat advies in bij zijn landgenoot en Borussia Dortmund-spits Erling Haaland. "We praten veel met elkaar", vertelt Hauge. "Vooral in de zomer, omdat ik bijna vertrok naar een club uit België. Haaland zei tegen me dat het misschien beter was dat ik zou wachten en dit aanbod af zou slaan. Toen Milan in beeld kwam zei hij: ga ervoor. Je moet werken aan de taal, maar ik denk dat het goed voor je is. Ik ben nu erg blij met mijn keuze", sluit Hauge af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie