Lamkel Zé behoort tot de drie beste spelers in de Jupiler Pro League

"Lamkel Zé behoort tot de drie beste spelers in de Jupiler Pro League"

18-02-2021 16:00
20

Antwerp neemt het vanaf 21u op tegen Rangers, de leider in Schotland. Patrick Goots heeft geen schrik voor die Schotten. Hij vindt dat Antwerp een mooie kans heeft om door te stoten. 

"Op dit moment zou ik zeggen dat de kans fifty-fifty is. Ik denk niet dat we van Rangers een wereldtopper moeten maken, al hebben ze goed gepresteerd in de Europa League. Door de afwezigheden van Mbokani en Haroun is Antwerp wel verzwakt. Daarbij komt nog dat Lamkel Zé geschorst is. Vercauteren gaat dus moeten puzzelen", klinkt het in La Dernière Heure.

Vercauteren heeft zo weinig opties over. "Ik denk dat de logische oplossing is om Avenatti diep in de spits te zetten, al heeft hij nog niet gebracht waarvoor hij gehaald is. Het is echt spijtig dat Lamkel Zé er niet bij is, hij komt uit het niets en zit weer in topvorm."

Lamkel Zé had het verschil zeker kunnen maken. "Het is een fantastische speler. Ik denk dat hij bij de drie beste spelers in België hoort. Ik kan geen speler noemen in ons land die intrinsiek zoveel talent en klasse heeft als Lamkel Zé. Het hoofd wil alleen soms niet mee. Ik hoop dat dat zal verbeteren. Hij kan volgende week belangrijk zijn in Glasgow."