Glimlach van oor tot oor bij fitte De Bruyne: 'Mijn gezicht spreekt boekdelen'

Glimlach van oor tot oor bij fitte De Bruyne: 'Mijn gezicht spreekt boekdelen'

18-02-2021 09:16

Manchester City stormt af op een nieuwe landstitel. Na de zege in het inhaalduel met Everton FC (1-3) staat de ploeg van Pep Guardiola comfortabel bovenaan de Premier League, met tien punten voorsprong op de eerste achtervolger. En dan moet Kevin De Bruyne nog voltijds terugkeren!

Onze landgenoot lag de voorbije weken in de lappenmand, maar dat deerde City niet. Integendeel, de huidige koploper zette juist een fenomenale reeks neer van twaalf competitiezeges op rij, zonder KDB. Niemand twijfelt er echter aan dat de Engelsen nóg sterker worden nu De Bruyne teruggekeerd is. Tegen Everton kreeg hij alvast tien minuutjes om ritme op te doen.

Die terugkeer heeft De Bruyne zichtbaar deugd gedaan. De spelmaker postte een foto op zijn Twitter-pagina, waarin hij een kamerbrede glimlach tentoonspreidt. 'Mijn gezicht spreekt boekdelen', beseft De Bruyne in het bijschrift. 'Ik ben gelukkig om de ploeg opnieuw te kunnen helpen.' De Rode Duivel lijkt net op tijd klaar voor de Champions-League-opdracht van volgende woensdag. City neemt het in de achtste finales op tegen Borussia Mönchengladbach.