'Man United jaagt op meest scorende spits van 2021 en moet 30 miljoen betalen'

'Man United jaagt op meest scorende spits van 2021 en moet 30 miljoen betalen'

17-02-2021 15:27

Manchester United is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen in Duitsland. André Silva, niet te stoppen in 2021, staat op het Engelse lijst, meldt Sky Deutschland.

Door de goal van Silva ligt Eintracht Frankfurt op koers voor een Champions League-ticket en dat valt op bij de Europese elite. In navolging van Atlético Madrid toont Manchester United interesse in de Portugese spits, die met achttien goals alleen Bayern München-spits Robert Lewandowski voor zich moet dulden op de topscorerslijst van de Bundesliga. In 2021 scoorde geen enkele speler vaker dan Silva in de vijf grootste competities.

De oud-speler van FC Porto, AC Milan en Sevilla werd in de winterse transferperiode nog gelinkt aan Atlético Madrid. Nu ligt ook Manchester United op de loer, aldus Sky Deutschland. Silva staat op de shortlist, wordt intensief gescout en geldt als alternatief voor Erling Haaland (Borussia Dortmund). Eintracht Frankfurt vraagt naar verluidt minimaal dertig miljoen euro voor Silva, die nog twee jaar onder contract staat.