Jonge aanvaller (16) krijgt zijn kans bij KV Mechelen

Jonge aanvaller (16) krijgt zijn kans bij KV Mechelen

Gepubliceerd: woensdag 17 februari 2021 om 14:47wo 17-02-2021 om 14:47

KV Mechelen is bezig aan een sterk tweede deel van de competitie. In het begin van het seizoen kregen de Kakkers vaak te maken met pech en kwamen zo in de gevarenzone terecht. In de tweede ronde lukt het wel voor Mechelen dat op een mooie achtste positie pronkt. KV Mechelen wil zich verder ontwikkelen en trekt daarom de kaart van de jeugd.

KV Mechelen geeft een jeugdproduct de kans om zich te bewijzen bij de A-kern. De jonge spits Alexandre Stanic heeft zijn eerste profcontract bij KV Mechelen getekend. Hij zette zijn krabbel onder een overeenkomst tot 2023 met een optie voor een extra jaar. Stanic is pas 16 geworden en traint mee met de beloften van onze club. Hij werd geboren in Brussel en heeft roots in Servië en Burkina Faso.

De aanvaller zit nu in zijn tweede seizoen bij KV Mechelen. Hij kwam in 2019 over van het failliete Lokeren. Daarvoor speelde hij ook al bij onder andere Anderlecht en Antwerp. Ondanks de weinige wedstrijden voor de jeugdteams dit seizoen (gezien de COVID-maatregelen), toonde de 1m90 lange spits al flitsen van zijn torinstinct en snelheid, laat de club weten op haar site.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws