'Nmecha wil graag bij Anderlecht blijven onder één belangrijke voorwaarde'

'Nmecha wil graag bij Anderlecht blijven onder één belangrijke voorwaarde'

17-02-2021 13:15
11

RSC Anderlecht is nog volop in de running voor een plaats in Play-Off 1. Voor de doelpunten rekent paars-wit vooral op Lukas Nmecha. De fans van Anderlecht hopen dat de Manchester City-huurling nog een jaartje langer blijft. Nmecha reageerde via Instagram alvast op de boodschap.

De Anderlecht-aanvaller bedankte de supporters voor het spandoek door via sociale media met een hartje te reageren. Het Laatste Nieuws weet dat Nmecha zelf niet weigerachtig staat tegenover een verlengd verblijf in het Lotto Park.  Zo liet de Duitse aanvaller onlangs verstaan dat hij niet langer seizoen na seizoen wil uitgeleend worden aan een andere club.

Al hangt zijn situatie uiteraard af van de plannen van Manchester City. Nmecha gaat namelijk zijn laatste contractjaar in bij The Citizens. Verder wil hij ook graag Europees voetbal spelen, waardoor Anderlecht alvast weet wat hen te doen staat. In de huidige huurovereenkomst is geen aankoopoptie voorzien, maar beide partijen zijn naar verluidt wel 'on speaking terms'.