Griezmann heeft enkel maar lof voor maatje Mbappé: 'Niveau Messi en Ronaldo'

Griezmann heeft enkel maar lof voor maatje Mbappé: 'Niveau Messi en Ronaldo'

16-02-2021 23:28
1

Antoine Griezmann had zich verheugd op het Champions League-treffen met zijn landgenoten van Paris Saint-Germain, maar kwam een koude kermis thuis. PSG overklaste FC Barcelona in het eigen Camp Nou, moest ook Griezmann vaststellen.

Na de wedstrijd verscheen hij voor de microfoon van RMC Sport. "We wisten dat we een perfecte wedstrijd moesten spelen, maar dat hebben we niet gedaan. En zij wel", moest Griezmann bittere conclusies trekken na de 1-4 nederlaag in eigen huis. "We waren er klaar voor en we wilden er een mooie wedstrijd van maken, maar zij waren beter dan wij. Meer kun je er niet over zeggen."

Griezmanns maatje Kylian Mbappé stal de show met drie treffers in Camp Nou. "Ik ben wel blij voor hem. Hij is al vaak bekritiseerd, dat heb je altijd als je soms wat minder speelt. Maar ik geloof erin dat PSG een toekomstige superster in huis heeft: ooit zal hij op het niveau van Leo (Messi, red.) en Cristiano Ronaldo zitten."

PSG en Barcelona spelen op woensdag 10 maart de returnwedstrijd, waarin de Catalanen voor een tweede voetbalmirakel mogen zorgen. In 2017 slaagden ze erin om een 4-0 nederlaag tegen PSG in de Champions League goed te maken.