Pro League verlengt contract François: 'Maar zoekt al opvolger'

Pro League verlengt contract François: 'Maar zoekt al opvolger'

Gepubliceerd: dinsdag 16 februari 2021 om 20:10di 16-02-2021 om 20:10

Laatste update: dinsdag 16 februari 2021 om 20:21di 16-02-2021 om 20:21

Binnen de Pro League krijgen we opnieuw grote veranderingen. Niet alleen denkt men aan nieuwe regels voor de veldverwarmingen, het zal ook op zoek moeten naar een nieuwe CEO. Het contract van Pierre François wordt niet verlengd.

François hoopte zelf op een contractverlenging van twee jaar, maar binnen de Pro League denkt men daar anders over. Het bestuur van de Pro League wilde hem geen contractverlenging aanbieden en moet zoeken naar een opvolger voor François. Mogelijk krijgt François wel een extra jaar om zijn opvolger bij te staan, zo weet Het Laatste Nieuws.

François, die in het verleden nog Algemeen Directeur was bij Standard, was sinds 2015 actief als CEO van de Pro League. De beslissing om afscheid te nemen van hem, is echter nog niet officieel. Die moet op de volgende Algemene Vergadering van de Pro League op 16 maart nog bekrachtigd worden.

Update: De Pro League heeft inmiddels bevestigd dat het contract van François met één seizoen wordt verlengd, wat erop lijkt te wijzen dat men binnen de Pro League ook al zoekt naar een opvolger.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws