Marca: geheime clausule in contract Suárez, Atlético maakt zich geen zorgen

Marca: geheime clausule in contract Suárez, Atlético maakt zich geen zorgen

16-02-2021 19:02

Luis Suárez maakt dit seizoen indruk bij Atlético Madrid, maar Los Rojiblancos moeten vrezen voor een vertrek van de Uruguayaanse spits. Suárez heeft namelijk een 'geheime clausule' in zijn contract staan, waardoor hij aan het einde van dit seizoen transfervrij kan vertrekken.

Dat melden verschillende Spaanse media, waaronder Marca. Bij het opstellen van het Suárez-contract afgelopen zomer heeft Atlético gebruik gemaakt van verschillende clausules. Denk hierbij aan een bonus na een vastgesteld aantal doelpunten. Het is echter een andere clausule die de toekomst van Suárez in het Wanda Metropolitano onzeker maakt: de spits zou na dit seizoen gratis kunnen vertrekken.

Of Suárez daadwerkelijk over een vertrek na gaat denken is nog maar de vraag: hij is blij in Madrid en geniet ervan om onder trainer Diego Simeone te werken. Atlético maakt zich dan ook geen zorgen over de clausule en is blij dat het dit seizoen over een spits van wereldklasse kan beschikken.

Atlético doet het tot nu toe goed in de Primera División en lijkt hard op weg naar de titel. Dat heeft het onder meer te danken aan de goede vorm van Suárez: in 22 officiële wedstrijden voor Atlético wist hij het net 16 keer te vinden.