'Club Brugge geeft toptarget nog niet op en zal in de zomer nog eens proberen'

'Club Brugge geeft toptarget nog niet op en zal in de zomer nog eens proberen'

16-02-2021 18:35
6

Club Brugge is heer en meester in de Belgische competitie, het telt al 13 punten voorsprong op de dichtste achtervolger. In de wintermercato versterkt Club nog eens de kern om mee te strijden op drie fronten. Club haalde met Tahith Chong en Nabil Dirar twee flankspeler binnen. De poging om Christos Tzolis naar Brugge te halen bleek te voorbarig, maar Club geeft niet op.

Terwijl Tahith Chong en Nabil Dirar de rangen kwamen versterken verlieten er ook wat spelers de club. Krépin Diatta maakte een miljoenentransfer naar AS Monaco en Michael Krmencik werd uitgeleend aan PAOK Thessaloniki tot het einde van het seizoen. Misschien kan de Tsjechische aanvaller de gepaste munt zijn in de deal die Club wil sluiten.

Volgens een Griekse sportjournalist zou Club Brugge de transfer van Christos Tzolis nog niet opgeven. Meer nog, Club zou deze zomer opnieuw aan de onderhandelingstafel willen zitten voor de jonge flankaanvaller. Tzolis is gegeerd door enkele Europese clubs na zijn uitstekende prestaties in de Griekse competitie en de Europa League.