Tegenvaller KV Mechelen: ‘Scan brengt duidelijkheid over blessure Kabore’

Tegenvaller KV Mechelen: ‘Scan brengt duidelijkheid over blessure Kabore’

16-02-2021 16:00 Laatste update: 17-02-2021 16:46
4

Issa Kaboré, de rechtsachter van KV Mechelen, zal mogelijk drie tot vier weken out zijn met een spierscheur. Volgens Gazet van Antwerpen ondergaat Kaboré vandaag een echo die meer duidelijkheid zal moeten brengen.

De club zelf vreest alleszins voor een spierscheur. Een blessure die de speler drie tot vier weken aan de kant zou houden. Dit zou toch wel een aderlating zijn voor KV Mechelen in de strijd voor Play-off 2.

Kaboré liep de blessure zondag op tijdens het duel tegen Beerschot. Het was meteen duidelijk dat het serieus was, want Kaboré moest naar de kleedkamer gedragen worden door twee medewerkers van Malinwa. 

Met Sandy Walsh heeft KV Mechelen een alternatief in huis voor Kaboré.  De Nerlander scoorde afgelopen zondag nog het winnende doelpunt tegen Beerschot. Vrijdag moet KV Mechelen al aan de bak in eigen huis tegen KAA Gent. 

Update: Het Nieuwsblad meldt dat Issa Kabore weldegelijk een spierscheur in de hamstrings heeft opgelopen. KV Mechelen zal het zo’n drie à vier weken zonder de rechtsback moeten doen. Een tegenvaller want de Burkinees begon net zijn vorm terug te vinden.