Scholes waarschuwt Man Utd voor Rode Duivel Januzaj: “Oppassen geblazen”

Scholes waarschuwt Man Utd voor Rode Duivel Januzaj: “Oppassen geblazen”

16-02-2021 13:11
4

Manchester United neemt het in de Europa League op tegen het Spaanse Real Sociedad. Bij de Spaanse club speelt ene Adnan Januzaj. De Rode Duivel speelde in het verleden bij The Mancunians, maar maakt nu furore bij Sociedad.

Paul Scholes waarschuwt Man Utd alvast voor haar voormalige pupil. “Hij was een zeer getalenteerde jongen. Wanneer ik voor de eerste keer stopte was ik hem aan het coachen. Het talent was er zonder twijfel. En het is er nog steeds, hij doet het zeer goed bij Real Sociedad. Het is een goede verandering voor hem geweest”, zegt Scholes op de webstek van Man Utd.

“Hij liet met momenten zijn talent zien wanneer hij voor het eerste bij de A-kern kwam. Maar voor de één of andere reden werkte het niet en moest hij ergens anders gaan proberen. Het blijft wel een zeer getalenteerde speler en Man Utd moet donderdag oppassen voor Januzaj, samen met David Silva uiteraard.”

“Adnan heeft grote kwaliteiten. Hij kan een speler voorbijgaan, heeft een heerlijke linkervoet. Hij kan scoren, hij kan assists geven, dus we moeten voorzichtig met hem zijn. Ik ben wel blij dat hij het goed doet. Adnan is een goede jongen die altijd zijn best doet, een goede instelling. Ik hoop dat hij het goed blijft doen bij Sociedad, alleen niet te goed donderdag”, aldus Scholes.