Yaremchuk vol lof over ploegmaat bij KAA Gent: Legende van de club

Yaremchuk vol lof over ploegmaat bij KAA Gent: "Legende van de club"

16-02-2021 15:00
10

Roman Yaremchuk was maandag de grote man bij KAA Gent. Met drie goals had hij een belangrijk aandeel in de 4-0 overwinning tegen Moeskroen. Na de match was hij dan ook heel tevreden. 

"Elk doelpunt is belangrijk voor mij", zo geeft hij aan op de officiële website. "Als spits wil je vertrouwen en dat krijg je door te scoren. Dat is ook mijn job en daarom ben ik hier. Het hele team rekent op mij.”

Vadis Odjidja tekende voor twee van de drie assists. "Daar ben ik heel blij om. Hij is de belangrijkste schakel van de club, een speler die offensief denkt. Iemand als Vadis in de ploeg hebben, daar kan je als spits enkel maar tevreden mee zijn. Hij is een legende van deze club, dat is een feit. Maar ook de samenwerking met Bezus, Niangbo, Tissoudali, enzovoort loopt gesmeerd. Met Tissoudali heb ik een gelijkaardig gevoel als met Jonathan David en Laurent Depoitre vorig seizoen."

Het is al de tweede keer dat Yaremchuk dit seizoen een hattrick scoort. "Ik wil elk seizoen beter doen. Het EK komt eraan en dat is een heel belangrijke competitie waar ik enorm naar uitkijk. Zij zitten in een goeie flow. Waar we kunnen eindigen? Daar wil ik nog niet naar kijken. We willen nu match per match bekijken en daarna zien we wel. Maar we gaan wel vooruit, maken progressie en daar mogen we - gezien onze situatie - heel blij mee zijn."