Trossard kent goed 2021 bij Brighton: Alles begint weer te lukken

Trossard kent goed 2021 bij Brighton: "Alles begint weer te lukken"

15-02-2021 20:44
2

Leandro Trossard blijft maar overtuigen bij Brighton en heeft zijn start in 2021 niet gemist. Tegen Tottenham was hij nog één van de uitblinkers, wat hem ook lof opleverde van José Mourinho.

Na de partij tegen Tottenham, waarin Trossard Brighton met een doelpunt hielp aan de 1-0 winst, kreeg hij lof van Mourinho. "Het is heel leuk als je wordt geapprecieerd door een trainer zoals Mourinho. Maar hij gaf me gewoon een schouderklopje, meer was het niet", nuanceert Trossard bij Play Sports.

Inmiddels is Trossard wel bezig aan een goed 2021, met één doelpunt en drie assists tot gevolg. "Er zit nog rek op, maar ik voel wel dat ik nu in een goede flow zit. Alles begint weer te lukken en het is ook fijn dat je weer kan aanklampen met doelpunt en assists", aldus Trossard.

Toch zit Trossard dit seizoen in totaal nog maar aan twee doelpunten en vier assists. "Er konden er natuurlijk wat meer zijn", lacht hij. "Ik heb al wat pech gehad en heb het doelhout bijvoorbeeld al vijf keer getroffen. Ik wil natuurlijk wel meer en daar ga ik alles aan proberen te doen", besluit Trossard.