Lierse Kempenzonen ziet gouden driepunter wegglippen door ex-speler

Lierse Kempenzonen ziet gouden driepunter wegglippen door ex-speler

Gepubliceerd: zondag 14 februari 2021 om 22:04zo 14-02-2021 om 22:04

Lierse Kempenzonen had haar vijfde seizoensoverwinning bijna te pakken, maar liet het toch liggen. Tegen MSK Deinze slikte het aan het einde van de tweede helft de 1-1-gelijkmaker. Daardoor schieten de Kempenaars weinig op in de degradatiestrijd.

Na twaalf minuten brak Jamal Aabbou het duel open. De twintigjarige vleugelaanvaller van Lierse Kempenzonen pakte uit met een heerlijke dieptepass, waarna Fessou Placca de doelman omspeelde en simpel kon binnenleggen. Verder gebeurde er niet al te veel in de eerste periode. De 1-0-stand bleef dan ook behouden bij de pauze.

In het tweede bedrijf kwamen er meer openingen. Aan beide zijden vielen mogelijkheden uit de lucht, al ontbrak het vaak aan kalmte bij de afwerking. In de slotfase viel er dan toch een appel uit de kast voor Deinze. Uitgerekend Dylan De Belder, in het recente verleden nog een uitblinker bij Lierse, tekende de 1-1 aan. Daar bleef het finaal bij.

Voor Lierse Kempenzonen was het een primeur: het eerste gelijkspel van dit seizoen. Het blijft zo hangen op de voorlaatste plek, met dertien punten. Club NXT sluit de rij en telt zes punten achterstand. Deinze staat nu vijfde, met 23 stuks.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws