Walsh zowaar de held van KV Mechelen: Niets lukte vandaag, behalve het doelpunt

Walsh zowaar de held van KV Mechelen: "Niets lukte vandaag, behalve het doelpunt"

14-02-2021 20:47
2

KV Mechelen bezorgde zichzelf een delirium in de slotminuten op het Kiel. K. Beerschot V.A. leek er op weg naar een 1-0-zege, maar in extremis draaiden de bezoekers de rollen nog helemaal om: 1-2. Invaller Sandy Walsh tekende de gelijkmaker op en was door het dolle heen.

Walsh startte op de bank, maar moest nog voor de koffie invallen na het uitvallen van Issa Kaboré. "Door de blessure van Issa kwam ik sneller tussen de lijnen dan gedacht. Ik had ook amper tijd om me op te warmen, dus moest het tijdens de wedstrijd zelf gebeuren. Aangezien ik nog maar net blessurevrij ben, was dat geen ideaal scenario", legt Walsh uit op de website van Malinwa.

Die gebrekkige voorbereiding liet zich ook voelen. "Ik had het gevoel dat er niets lukte vandaag, behalve het doelpunt", lacht hij. "Ik kom regelmatig eens in de box en zo pik ik af en toe mijn doelpunt mee. Ik ben blij dat ik het team van waarde kon zijn", sluit Walsh gelukkig af. Door de nieuwe driepunter blijft KV Mechelen zowaar op koers voor Play-Off 1.