Belhocine over Teodorczyk: Ik wil hem niet voor zes tot acht weken kwijtspelen

Belhocine over Teodorczyk: ""Ik wil hem niet voor zes tot acht weken kwijtspelen"

14-02-2021 12:09
6

Zondagavond krijgt Sporting Charleroi de onbetwistbare leider, Club Brugge, op bezoek. De Carolo's wisten de heenwedstrijd nog te winnen met 0-1 dankzij een doelpunt van Ryota Morioka maar de laatste weken tuimelde Charleroi naar beneden in het klassement. Nochtans kocht Charleroi ambitieus in, één van de aanwinsten, Lukasz Teodorczyk, kon nog niet overtuigen.

Lukasz Teodorczyk kwam vier maanden geleden terug naar België om er in loondienst van Charleroi te spelen. Veel plezier heeft Charleroi nog niet gehad aan de Poolse spits want hij is nog steeds niet 100% fit. Karim Belhocine beseft dat Teodroczyk de laatste jaren wat op de sukkel is geweest en wil hem rustig brengen. 

Trainer Belhocine sprak voor de wedstrijd tegen Club Brugge met La Dernière Heure over de situatie van Teodrozcyk. "Ik wil hem niet voor zes tot acht weken kwijtspelen, dat is voor niemand goed. De afgelopen jaren kampte hij met de nodige blessures. Het gaat wel steeds beter met hem op het fysieke vlak. Afgelopen zomer was ik voor zijn komst, want het is iemand die heel erg belangrijk kan zijn voor ons", liet Belhocine weten. De Poolse spits speelde sinds zijn terugkeer naar België nog maar 98 minuten in de beker en competitie en scoorde daarin 1 keer.