Gent-coach Vanhaezebrouck kan weer volop rekenen op Vadis: Dat is niet veel

Gent-coach Vanhaezebrouck kan weer volop rekenen op Vadis: "Dat is niet veel"

13-02-2021 19:45
2

KAA Gent heeft zich afgelopen week tegen Sporting Charleroi geplaatst voor de kwarftinales van de Beker van België. Vadis Odjidja was tijdens zijn invalbeurt opnieuw heel belangrijk voor de Buffalo's. Hein Vanhaezebrouck wil hem laten starten maandag tegen Moeskroen.

"Mentaal kan deze groep uit die ommekeer tegen Charleroi zeker ook wel kracht puren", vertelde de Gent-coach aan Het Nieuwsblad. "Dit geeft een boost want efficiëntie was bij ons altijd een probleem. Ook al voor ik hier terugkwam. Je had Yaremchuk die regelmatig scoorde maar dat was het ongeveer. Nu heb je met Tissoudali iemand die scoort, assists en pré-assists aflevert. En daarnaast ook nog Odjidja."

"Ik zal met Vadis overleggen of hij kan starten. Hij is toch lang out geweest. En trainde nog maar een week mee met de groep, dat is niet veel. We zullen zien hoe we dat kunnen invullen maar 90 minuten zitten er nog niet in, denk ik. Je mag ook niet vergeten dat tegen Charleroi samen met Vadis ook Tissoudali inkwam die bijna bij elk doelpunt ook betrokken was", besloot Vanhaezebrouck.