Vanheusden deze zomer weg bij Standard? Er is effectief een akkoord met Inter

Vanheusden deze zomer weg bij Standard? "Er is effectief een akkoord met Inter"

13-02-2021 07:15
3

Zinho Vanheusden werkt na zijn kruisbandletsel keihard aan zijn terugkeer  bij Standard. De centrale verdediger ligt zelfs voor op schema. Mogelijk zien we Vanheusden dit seizoen zelfs nog in actie, al volgt er – als alles volgens plan verloopt – nadien een terugkeer naar Inter.

"Er is effectief een akkoord met Inter en op het einde van het seizoen zal dat akkoord geconcretiseerd worden. Trouwens, ik zou niet verbaasd zijn mocht Zinho in de play-offs spelen. Onze dokter is deze week in Antwerpen geweest om hem te bezoeken. Hij was onder de indruk van zijn progressie. Zinho's wil om te slagen is ontzettend groot", aldus Standard-CEO Alexandre Grosjean in Het Belang van Limburg.

Ook al kampt Inter met financiële zorgen, dat verandert voor Standard niks aan de situatie. "Ieder houdt zich met zijn eigen winkel bezig. (lacht) Als ik het goed begrijp, is de Chinese eigenaar van zin de club te verkopen. Dat is niet mijn probleem. Er zijn overeenkomsten getekend. De akkoorden tussen de clubs zullen in werking treden, of er daar een machtswissel komt of niet."