Colassin komt met onthulling: 'Standard wilde me, Anderlecht stelde veto'

Colassin komt met onthulling: 'Standard wilde me, Anderlecht stelde veto'

12-02-2021 20:15
2

Antoine Colassin besloot deze winter om toch te vertrekken bij RSC Anderlecht. Hij trok naar Zulte Waregem, dat hem tot het einde van het seizoen leent van de Brusselaars. Al kon Colassin ook een andere verrassende keuze maken en naar Standard trekken.

Bij La Dernière Heure onthult de aanvaller namelijk dat ook Standard eraan dacht om Colassin over te nemen. "Er was interesse om me definitief over te nemen", bevestigt hij. "Anderlecht was echter tegen dat idee door de rivaliteit tussen beide clubs", geeft hij aan.

Colassin dacht er dan ook nooit echt aan om voor de Rouches uit te komen. "Anderlecht had al snel een veto gesteld tegen die transfer. Ik kon er dus nooit echt over nadenken en moest een andere oplossing zoeken", aldus Colassin.

Nu komt hij dus uit voor Zulte Waregem, waar hij samenwerkt met Francky Dury. "Het gevoel met hem zag meteen goed. Hij weet wat er nodig is bij jonge spelers en zet me niet onder druk. Hij wilde me er ook absoluut bij en zonder hem stond ik hier nu niet."