'RSC Anderlecht zoekt versterking en denkt aan Braziliaans jeugdinternational'

'RSC Anderlecht zoekt versterking en denkt aan Braziliaans jeugdinternational'

12-02-2021 20:45 Laatste update: 20:46

Bij RSC Anderlecht heeft men het financieel niet al te breed en moet men dus voorzichtig omgaan met het beschikbare geld. Vooral als het gaat om nieuwe spelers halen moet er dus op elke euro gekeken worden. Toch wordt er al uitgekeken naar versterkingen.

Bij de Braziliaanse tak van Goal valt te lezen dat Anderlecht het vizier heeft gericht op de Braziliaanse jeugdinternational Adryelson. De Braziliaan komt in eigen land momenteel uit voor Sport Recife, maar kan de stap naar een andere club zetten.

Anderlecht is echter niet de enige club die interesse toont. In eigen land hebben Athletico Paranaense, Internacional, Santos en Gremio ook het vizier gericht op Adryelson. In Europa wordt hij dan weer gelinkt aan Lazio, Atalanta, Sporting Braga en Kasimpasa. De verdediger zou overigens niet al te vele moeten kosten en al voor 1,2 miljoen euro overgenomen kunnen worden.

Bij RSC Anderlecht heeft men met Matt Miazga en Hannes Delcroix al een sterk duo lopen achterin, maar Miazga wordt momenteel maar gehuurd en moet nog definitief worden overgenomen. Het is ook niet duidelijk of Anderlecht hem ook zal overnemen, terwijl Hannes Delcroix al wordt gevolgd door buitenlandse clubs. Bij een mogelijk vertrek van één van de twee pionnen moet Adryelson dus de vervanger worden.